Placaj cofraj TEGO

Placajul Tego este conceput pentru lucrarile de cofrare, avand o rezistenta ridicata in conditii de utilizare normala. Datorita fetelor netede, suprafetele de beton realizate nu necesita finisari ulterioare.

Placajul Tego comercializat de compania noastra este realizat din lemn de pin sau plop, in Brazilia si China. Incleierea este facuta cu rasina fenolica rezistenta la umiditate, apa, microorganisme sau schimbari bruste de temperatura.

Pentru a proteja cele doua fete ale placii Tego s-a folosit film fenolic in cantitate de 120g/ mp. Filmul fenolic si conturile acoperite etanseaza suprafetele, facandu-le sa reziste in conditii de umiditate, caldura sau sub influenta agentilor alcalini.

Curatarea panourilor Tego dupa fiecare utilizare se face cu o carpa moale, imbibata intr-o substanta uleioasa. In cazul gauririi placilor de lemn, canturile trebuie sa fie atent protejate.

 

Curatarea panourilor Tego

Dupa fiecare utilizare se face cu o carpa moale, imbibata intr-o substanta uleioasa. In cazul gauririi placilor de lemn, canturile trebuie sa fie atent protejate.

  • Fete netede, rezultand suprafete perfecte de beton dupa decofrare.
  • Rezistent la umiditate, microorganism sau intemperii.
  • Perfect etansat cu film fenolic de 120g/mp